De ce sa ne alegeti?


Ne-am angajat sa oferim pacientilor nostri cele mai bune optiuni de tratament pentru a asigura succesul optim pe termen lung. La noi sunt binevenite orice intrebari ati putea avea cu privire la sanatatea dentara.

De ce sa mergi la stomotalog?

Frica de stomatolog este o frica implementata adanc in constiinta oamenilor,insa este total nefondata, mai ales in vremurile in care traim, cand durerea este practic o amintire neplacuta si tehnicile dentare sunt foarte evoluate. Pentru a avea o dantura frumoasa si mai ales sanatoasa este recomandat sa mergeti de cel putin 2 ori pe an la stomatolog.

De ce sa merg la stomatolog o data la sase luni?

  • Este posibil sa existe o infectie a cavitatii bucale sau o carie neobservata. Aceasta este detectata imediat, chiar la stadiul de debut si poate fi remediata prin obturare. Astfel, se evita tratamentul de canal sau extractia.
  • Oricat de mult incerci sa-ti pastrezi dintii sanatosi nu poti scapa de bacterii, care vor creste in zonele greu accesibile.
    In plus, este dificil sa previi si sa elimini tartrul in totalitate.
  • Oamenii neglijeaza dintii pentru tot felul de motive. In timp ce costul este adesea dat ca motiv, teama, timpul și jena sunt la fel de obișnuite.

Informatii si programari