Implantologie

  Project 8 of 8

  Sau radacini artificiale, din titan sau zirconiu, ce inlocuiesc implantologieradacinile naturale ale dintilor si au ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti ori cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes.

  Pasii in implantologia dentara:
  * Primul pas este reprezentat de consultatie.
  * In cea de a doua sedinta – medicul implantolog va analiza examenele complementare cerute, va prezenta pacientului eventualele particularitati observate in urma realizarii acestora si in cele din urma va da sau nu acceptul pentru interventia de inserare a implantului dentar.
  * Inserarea implantului dentar – pentru a se introduce implantul dentar este necesar in prealabil crearea unei cavitati la nivel osos, maxilar ori mandibular, cavitate realizata cu ajutorul unei aparaturi specifice, freze speciale, utilizand tehnici si viteze adecvate fiecarui caz particular. Dupa realizarea cavitatii, implantul dentar se infileteaza (autofilentant) in cavitatea creata, avand in vedere si urmarind aplicarea unor forte de infiletare extreme de precise.

  Related Projects