Sfaturi utile

Depisteaza din timp cariile
• In primul rand puteti preveni si depista din timp cariile, eliminand in felul acesta extractii si implanturi.

Preveniti sau descoperiti la timp cancerul bucal
• Cancerul bucal este pe locul 6 intr-un top al celor mai intalnite maladii din lume. Are o rata de mortalitatea foarte ridicata, insa daca este intalnit intr-o faza incipita poate fi vindecat;

Preveniti afectiunile gingivale
• O problema usor neglijata in fata cariilor, afectiunile gingivale sunt foarte serioase.afectiunile gingivale chiar minore, nedepistate la timp pot duce la aparitia parodontopatiei si in final la pierderea dintilor.

Prevenirea respiratiei neplacute
• Orice problema in cavitatea bucala poate crea o respiratie neplacuta. Este foarte usor sa ii deranjezi pe cei din jur emanand un miros care sa ii indeparteze . Pentru a evita aceasta problema, va recomandam o igiena orala adecvata si vizita frecventa la stomatolog. Frecventa cu care ar trebui sa mergeti la stomatolog este de 2 ori pe an. Impreuna cu acesta veti crea un plan personalizat de igiena si tratament . In felul acesta, problemele si respiratia urat mirositoare vor fi doar amintiri neplacute.

Evitarea urgentelor
• Nimanui nu ii place durerea, mai ales durerea de dinti. Una dintre solutiile de a o elimina este de a o preveni.

Estetica dentara
• Zambetul este unul dintre cele mai importante elemente sociale. Un zambet frumos poate deschide multe usi si poate mari increderea in propria persoana. Cu tehnologia dentara de astazi, un zambet perfect este foarte usor de obtinut, lucrarile dentare avand o estetica perfecta .

Share:

Lasă un răspuns